Webdesign voor iedereen

Een website zorgt voor bekendheid bij het publiek, daarom is het zo belangrijk dat uw bedrijf over een duidelijke zakelijke website beschikt. Ik zet daarom simpele en zakelijke websites voor u neer die door het grote publiek door de eenvoud goed bezocht zullen worden.

Websites waarop allerlei bewegende beelden en vooral reclames voorbij schieten zijn nu eenmaal niet plezierig om naar te kijken, laat staan dat uw toekomstige klanten blijven kijken naar de rest van de inhoud van de website. VDW Design onderscheidt zich dus van de rest door simpele en daardoor goedkope websites te bouwen die door het gebruik van een (gratis) CMS pakket ook nog eens zorg draagt voor simpel website onderhoud door u zelf.

CMS staat voor Content Management Systeem wat kort gezegd betekent dat u zelf de inhoud bepaalt, die op een van te voren afgesproken plaats in de website wordt bewaard. De artikels (content) die u maakt zijn goed leesbaar door het gebruik van een vaste vormgeving (template) voor uw website. Deze template wordt door VDW Design ontworpen in overleg met u als klant. Daardoor ontstaat er een unieke uitstraling voor uw bedrijf.

Er zijn op internet voldoende (gratis) templates te verkrijgen en ook die zijn beschikbaar voor uw website maar wij proberen zoveel mogelijk uniek materiaal te produceren. De keuze is uiteraard geheel aan de klant maar belangrijk is dat dit allemaal bij de prijs is inbegrepen.
VDW Design WormerservicegerichtklantvriendelijkheidbetrouwbaarNeem gerust contact op
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
Ongeldige invoer